Domácí margotka

300 g sušenek Marína (3 balení), 200 g strouhaného kokosu, 100 g Palmarínu, 400 g krystalového cukru, 1 dcl vody, 4 lžíce rumu, čokoládová poleva, Cera
Jak na to:Sušenky rukou nebo válečkem na desce rozdrtíme. Cukr s vodou uvaříme na sirup. Rozdrcené sušenky zalijeme horkým sirupem. Přidáme Palmarín a necháme rozpustit. Dobře rozmícháme. Přisypeme strouhaný kokos a dochutíme rumem.
Menší plech si vyložíme alobalem a na spodek dáme pečící papír. Ještě teplou hmotu vložíme do plechu a dobře urovnáme (dost se lepí - doporučujeme si navlhčit ruce studenou vodou).
Necháme v chladničce vychladnout a ztuhnout. Na závěr polijeme čokoládovou polevou (zředěnou Cero) a necháme ztuhnout. Krájíme na čtverečky.
Margotka, Buchta z margotky, Margotka, Domácí špaldové bio piškoty, Domácí becherovka