Česnekové trojúhelníky s dresinkem

1 listové těsto
Náplň: 120 g másla, 130 g Hery, 3 žloutky, 600 g nastrouhaného sýra, petrželová nať, sůl, 14 stroužků prolisovaného česneku, vegeta, sůl
Dresink: 4 PL tatarské omáčky, 4 lžíce zakysané smetany, 1 prolisovaný stroužek česneku, 1 malou lžičku hořčice, sůl, pepř, nasekaný kopr, mléko dle potřeby (na více dresinku použijeme jednou tolik přísad)
Těsto rozdělíme na osm bochánků. Zatím si připravíme nádivku. Každý bochník rozválíme na pomoučněném vále, potřeme připravenou nádivkou, posypeme nastrouhaným sýrem a stočíme do rolády.
Takto naplněnou roládu stiskneme do tvaru obdélníku, potřeme rozšlehaným vajíčkem, osolíme, posypeme sezamovým semínkem a kmínem.
Roládu nakrájíme na trojúhelníky, přeložíme na plech vyloženým pečícím papírem. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme. Nakonec si připravíme dresink, smícháním všech uvedených surovin a můžeme přeložit do misek. Trojúhelníky podle chuti namáčíme do dresinku.
Česnekové trojúhelníky, Česnekové trojúhelníky, Česnekové trojúhelníky, Květákový salát s koprovou dresinkem, Skořicové hvězdičky a trojúhelníky