Kávičková pauza

23.7.2012
Potřebujeme:

1 piškoty, káva, bílý jogurt, 10-15 dkg tvarohu, 1 zakysaná smetana, 45 g BB pudinku, cukr, čokoláda na vaření, 350ml mléka

Jak na to:

Uvaříme si kávu. Dortovou formu vyložíme alobalem. Naskládáme piškoty a zalijeme kávou. Pak rozmixujeme 10-15 dkg tvarohu, 3/4 bílého jogurtu, 1 zakysanou smetanu a cukr podle chuti. Do vzniklého krému přimícháme troška nastrouhané čokolády (může být i mléčná).
Na piškoty rozetřeme polovinu krému. Na krém ukládáme piškoty a znovu rozetřeme zbytek krému. Na vrch uvaříme 350 ml mléka a BB pudink se 2 lžícemi cukru, na hustý krém, a když mírně vychladne přimícháme zbytek bílého jogurtu. Natřeme navrch koláče a dáme na 1-2 hodiny do chladničky.