Margot - bábovka

29.3.2012
Potřebujeme:

1 šlehačka 33%, 2 vejce, 2 hrnky polohrubé mouky (nebo 2/3 hladké + 1/3 celozrnné), 2 PL oleje, 1 hrnek moučkového cukru, 1 prášek do pečiva, 1 větší čokoláda Margot, čokoládová poleva

Jak na to:

Margotku si nastrouháme na větším struhadle, vše ostatní utřeme. Nemusíme dělat sníh z bílků, přidáme nastrouhanou Margotku. Promícháme a dáme do vymazané a moukou vysypané formy na bábovku, nebo můžeme dát i na menší plech a pečeme při 190-200 C, přibližně 35 minut.
Vytáhneme z trouby, necháme chvíli ve formě a pak vyklopíme. Můžeme polít čokoládovou polevou nebo stačí posypat moučkovým cukrem smíchaným s vanilkovým.

Podobné recepty:

Bábovka margot, Bábovka margot, Margot řezy, Margotová bábovka, Zákusek z čokolády Margot