Ryba na bylinkách

Ryby (Heiky), rajčata, zelené a červené papriky, olivy, olej, sůl, koření na ryby, máslo, bylinky: rozmarýn, šalvěj, tymián, petrželka
Jak na to:Do pekáče dejte trochu oleje, uložte ryby a poprašte kořením na ryby. Nakrájejte si bylinky.
Zprava: rozmarýn, tymián, šalvěj a petrželová nať. Nakrájejte si zeleninu - papriky, rajčata a olivy.
Do pekáče na ryby pravačkou jedním tahem nahází všechno pokrájené, přidejte trochu nakrájeného citrónu a obložte bylinkami. Obložte citronem pokrájeným na vějířky a máslem nakrájeným na kousky. Pekáček zabalte do alobalu a dejte do trouby na 30-40 minut při 200 stupních.
Zapékaná ryba s nivou, Ryba na kari koření, Zapékaná ryba s nivou, Kuřecí prsa s bylinkami, Zapečená ryba v listovém těstě