Maso v peřince
9.7.2012

hovězí maso, strouhanka, vajíčka, sůl, pepř, vegeta, cibule, česnek, olej
Jak na to:Maso si nakrájíme na plátky, jako na řízky - nevyklepáváme. Osolíme, opepříme, vtlačujeme do strouhanky a pak do vajíčka. Prudce opečeme z obou stran na rozehřátém oleji na pánvi a následovně ukládáme na pekáč. Nakrájíme jednu větší cibulku a asi 2 stroužky česneku - vše záleží na vaší chuti. Podlijeme vodou, do které dáme lžičku vegety. Přikryjeme alobalem a dáme do trouby dusit při 220 stupních na minimálně 1 a půl hodiny.
Podobné recepty:Rajčata v peřince, Rajčata v peřince, Kuře v sýrové peřince, Řízky v sýrové peřince, Kuřecí prsa na peřince