Párty - Čína

4 - 8 ks kuřecích prsou, 1 větší cibule, 1 pórek, olej, směs koření na přípravu číny - dva až tři druhy, vegeta, sůl, sušené rozinky, kešu oříšky, očištěné mandle nařezané na plátky, 1 konzerva žampionů, 1 konzerva kukuřice , 1 konzerva hrášku, 1 konzerva červené a bílé fazolky, 1 konzerva sójových klíčků, 1 konzerva ananasu a mandarinek
Jak na to:Na oleji usmažíme cibulku s pórkem, opepříme, vložíme pokrájené maso a mícháme, dokud nevstoupí bílou barvu. Postupně přidáme houby, rozemleté kešu oříšky, mandle, rozinky a mícháme. Přidáme kukuřici, hrášek, fazolky a klíčky, opepříme, případně dolijeme vodu a dusíme. Na závěr přidáme ananas, 2 - 3 minuty vaříme a jako poslední přidáme mandarinky. Vše promícháme a podáváme s italským chianti nebo s portským vínem.
Podobné recepty:Čína ala Nikola, Čína, Čína-sojovka, Cuketový zapečený nákyp, Kuřecí maso s pórkem, žampioóny a sterilovaným hráškem