Studentská pečeť

27.4.2012
Potřebujeme:

220 dkg prášku. cukru, 250 dkg Cery, 3 vejce, 5 PL kakaa, 100 dkg sekaných ořechů, 100 dkg rozinek, 100 dkg kandovaného ovoce (mohou být želé bonbony), 50 dkg hořké čokolády, 4 dortové oplatky

Jak na to:

V hrnci nad párou mícháme ztužený tuk, cukr a vejce do zhoustnutí. Za stálého míchání postupně přidáváme kakao, ořechy, rozinky, kandované ovoce, nebo želé bonbony. Toto vše si připravíme předem. Později do směsi vmícháme na kousky nalámanou čokoládu a polámané dortové oplatky. Po roztátí čokolády necháme hmotu trochu vychladnout, vylijeme ji na obal a formujeme do tvaru salámu. Je dobré formu na srnčí hřbet vystlat alobalem a hmotu do ní vylít. Směs necháme tuhnout v lednici alespoň 6 hodin. Hotovou Studentskou pečeť polijeme čokoládovou polevou.

Podobné recepty:

Studentská pečeť, Studentská pečeť, Studentská pečeť, Studentská pečeť z bebe pudinku, Domácí studentská pečeť