Italská specialita

Potřebujeme:

6 kuřecích stehen, olej, 1 cibule, 3 stroužky česneku, sůl, pepř, mletá sladká paprika, jemná worcesteru, vegeta, sladký kečup, 1 malý rajčatový protlak, 0,5 l sladké smetany, hladká mouka, křišťálový cukr, těstoviny - barevné vrtulky

Jak na to:

Kuřecí stehna překrojíme, osmahneme na oleji s utřeným česnekem, osolíme, zakryjeme a dusíme asi 15 minut. Přidáme papriku, pepř, vegetu, worcesteru a kečup, podlijeme vodou a udusíme do měkka. Smetanu rozmícháme s cukrem, moukou a rajčatovým protlakem, vylijeme na maso a povaříme. Těstoviny uvaříme, přidáme k masu a polijeme omáčkou.

Podobné recepty:

Italská vaječná specialita, Stehýnka na rozmarýnu a italská rýže, Špagety na sladko - Krkonošská specialita, Taťkova specialita, Kořeněná specialita