Hroznový salát s kuřecím masem

Potřebujeme:

300 g modrého hroznů, 300 g zeleného hroznů, 100 g naklíčené sóji, 1 svazek šalotky, 1 červená cibule, 3 lžíce vinného octa, 7 lžic slunečnicového oleje, 4 kousky kuřecího masa, 2 lžíce sádla, sůl, pepř

Jak na to:

Hrozny očistíme, rozpůlíme a zbavíme jadérek. Očištěnou šalotku nakrájíme na kolečka, červenou cibuli nakrájíme na kostičky. Klíčky propláchneme ve vody a necháme důkladně okapat. Všechny tyto druhy ovoce a zeleniny smícháme a zalijeme zálivkou připravenou z octa, špetky pepře, soli a oleje. Důkladně promícháme a necháme odstát asi dvacet minut. Osolené a okořeněné maso osmahneme na rozpuštěné masti. Podáváme ho nakrájené na tenké plátky a s připraveným hroznovým salátem.

Podobné recepty:

Salát s kuřecím masem, Balíčky s kuřecím masem, žampiony a nivou, Zeleninový salát s kuřecím masem, Zapékaná brokolice s kuřecím masem, Zapékaná brokolice s kuřecím masem