Mexické fazole

21.5.2012
Potřebujeme:

mast nebo 2 až 3 lžíce oleje, 3 vejce, 2 konzervy fazolí v rajské omáčce s označením BARBECUE, 1 konzerva sladké kukuřice, 2 domácí klobásky, 1 větší rajský protlak, 2 menší cibule, 2 stroužky česneku, 1 bal. zelených oliv, 1 malá červená paprika, 2 lžíce sójové omáčky, 1 KL kari koření, 1 KL soli, 1 KL tymiánu, 1 KL pepře, 1 KL feferónovej pasty, šafrán, 100g uzeného sýra, svazek petrželky, chléb nebo pečivo

Jak na to:

Na hluboké pánvi rozpálíme olej a vložíme nadrobno nakrájenou cibulku a česnek. Když zesklovatí, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu. Když začne pouštět šťávu, postupně přidáváme kari koření, sójovou omáčku, rajčatový protlak, kukuřici, šafrán a směs posypeme trochou pepře. Vše zalijeme fazolovými konzervami a přidáme olivy nakrájené na kolečka. Podle chuti dochutíme feferonkovou pastou. Přidáme tymián a nakrájenou papriku. Směs osolíme, posypeme strouhaným sýrem a nakrájenou petrželkou. Podáváme s volský okem a s chlebem nebo pečivem.

Podobné recepty:

Těstoviny s tuňákem, Mexické fazole, Mexické soté, Mexické fazole, Mexické soté z Goodyová foody nudlí