Čertovské prsa

Potřebujeme:

1,5 kg nových brambor, 4 kusy kuřecích prsou, 30 dkg tvrdého sýra, 2 papriky - červenou a zelenou, 2 rajčata, 1 větší cibule, 6 čerstvých kulatých feferonek, 10 kompotovaných kulatých feferonek, 1 smetana na šlehání, 1 zakysaná smetana, sůl, pepř, majoránka, olej

Jak na to:

Cibuli nakrájíme na kolečka a na rozehřáté pánvi opražíme do hněda. Dále opékáme a postupně přidáváme nakrájenou papriku, feferonky, sůl, pepř a zalijeme smetanou ke šlehání. Osolené a okořeněné kuřecí prsa opečeme na samostatné pánvi a polijeme připravenou směsí. Brambory ve slupce nakrájíme na hranolky a osmažíme. Podáváme polité dresinkem, který připravíme smícháním zakysané smetany, nakrájených feferonek a dužiny z rajčat. Ozdobíme nastrouhaným sýrem.

Podobné recepty:

Zapečený těstovinový mazec, Kuřecí prsa s bylinkami, Krůtí prsa plněné borůvkami, Grilované kuřecí prsa, Kuřecí prsa s broskví