Krůtí maso se sójovou omáčkou
30.5.2012

300 g krůtího stehna, 1 dcl oleje, sůl, pepř, polévkové koření, sójová omáčka, 100 g pórku, 200 g sterilovaných žampionů, 150 g sterilované kapie, 1 lžíce hladké mouky, 1 dcl smetany
Jak na to:Maso nařežeme na hrubší nudličky, naklepeme, okořeníme a zprudka opečeme. Vyjmeme ho a do výpeku přidáme žampiony, pórek, spolu osmahneme, přidáme hladkou mouku, zalijeme šlehačkovou smetanou a necháme přejít varem. Maso poklademe na sebe do tvaru věže, přelijeme ho smetanovo-pórkovou omáčkou a dozdobíme kapií. Podáváme s bramborovými plackami.
Podobné recepty:Krůtí maso na smetaně, Pikantní krůtí závitky, Krůta na smetaně, Přírodní krůtí řízek, Netradiční krůtí prsa