Paella

Potřebujeme:

olivový olej, 0,5 kg kuřecích stehen, 0,5 kg stehna z králíka, 0,5 kg cibule, česnek, 2 červené, zelené a žluté a papriky, uvařená bílá i černá fazole, kulatozrnná rýže, citron, šafrán, sůl, vegeta, hrášek, kuřecí vývar, suché bílé víno

Jak na to:

Na olivovém oleji osmahneme maso z králíka a kuřete, přidáme pastu z podrcených česneku, soli, cibule, drcených rajčat. Třeme. Přidáme uvařenou velkou fazole, šafrán, vegetu. Směs podlijeme bílým vínem a kuřecím vývarem. Přidáme kulatou rýži, zamícháme a se dusíme v troubě. Podáváme s citronem, posypané konzervovaným hráškem.

Podobné recepty:

Paella, Paella, Paella vegetariana, Zeleninová paella, Kuřecí paella