Bramborová pochoutka s hovězí svíčkovou
30.4.2012
plátek hovězí svíčkové, cibule, 6 větších žampionů, stroužek česneku, sůl, pepř, bílý pepř, 2 dcl červeného vína, brambory, hladká mouka, strouhanka, 3 vejce, olej
Jak na to:Hovězí svíčkovou nakrájíme na nudličky. Na oleji osmažíme cibulku, trochu osolíme, přidáme česnek, nakrájené maso, žampióny, červené víno, opepříme a necháme dusit. Udušené maso zahustíme moukou. Do uvařených a nastrouhaných brambor přidáme sůl a pepř. Vytvarujeme z něj kuličky, obalíme je v trojobalu a vysmažíme. Hotové kuličky nařízneme a plníme jejich hotovým masem.
Podobné recepty:Metropolitan hovězí steak, Hovězí s lečem, Bramborová sladká pochoutka, Svíčková, Zbojnická jehla