Čína na medu
25.5.2012

1 PL medu, půl PL sójové omáčky, kuřecí prsa, menší čínské zelí, hrášek z konzervy, kukuřice z konzervy, kari koření, bílý pepř, polévkové koření, půl cibule, rýže
Jak na to:Na oleji necháme zkaramelizovat lžíci medu a přidáme polovinu lžíce sójové omáčky. Přidáme kuřecí prsa nakrájené na drobné kousky a restujeme 5 - 7 min. Přidáme nakrájené čínské zelí, hrášek a kukuřici, okořeníme trochou kari a bílého pepře, lžičkou polévkového koření a dusíme, dokud maso nezměkne. Dušenou směs odstavíme a přimícháme na drobno nakrájenou cibuli. Podáváme s rýží.
Podobné recepty:Čína ala Nikola, Čína, Čína-sojovka, Čína z kuřete, Cuketový zapečený nákyp