Mexické zapékané maso

25.5.2012
Potřebujeme:

3 balení lupínků Nachos, 500 g mletého vepřového masa, 3 konzervy mexické směsi, 500 g kuřecích prsou, 300g tvrdého sýra, 2 cibule, polévkové koření, sůl, pepř, chilli papričky, sojová omáčka, sladká paprika, 3 stroužky česneku, olivový olej

Jak na to:

Na pekáč, vymazaný olivovým olejem, naskládáme lupínky Nachos. Usmažíme si cibulku, do které přidáme mleté ​​vepřové maso, kuřecí maso, přidáme sůl, pepř, polévkové koření, sladkou papriku a osmahneme. Do mexické směsi dáme česnek a osmažené maso, přidáme chilli papričky, sójovou omáčku a necháme povařit 10 min. Vše vložíme do zapékací mísy, navrch napícháme Nachos, přidáme chilli papričky a sýr. Zapékáme 10 - 15 min na 200 C.

Podobné recepty:

Mexické špagety, Pikantní mexické masové kuličky, Mexické fazole, Mexické fazole, Mexické šátečky