Anglická snídaně
25.5.2012

200 g prorostlé slaniny, l konzerva bílých fazolí v rajčatové omáčce, 2 - 3 rajčata, 2 klobásy na grilování, 15 dkg žampionů, ledový salát, 1 vejce, česnek, toastový chléb, máslo, slané krekry, worchestrová omáčka, sýr s modrou plísní , jemný čedar, zralý čedar
Jak na to:Opečeme nakrájené klobásy, přidáme slaninu, žampiony, cibuli a rajčata. Potom upražíme volské oko, mezitím si uděláme toasty, na které položíme zahřátou sterilovanou fazole a pokapeme ji worchestrovou omáčkou. Podáváme s ledovým salátem, jemným a zralým čedar, modrým sýrem a krekry.
Podobné recepty:Trampská snídaně, Ďábelské snídaně, Rybí pomazánka, Krupicová snídaně, Sladká snídaně