Katův meč

Potřebujeme:

150 g vepřového masa, olej, cibule, stroužek česneku, 1 PL sterilovaného leča, 1 PL pokrájených žampionů, 1 PL hlívy ústřičné, feferonka, chilli koření, tabasco, sůl, hladká mouka

Jak na to:

Polovinu pokrájené cibule osmažíme na oleji, přidáme na nudličky pokrájené maso, osolíme a podusíme. Přidáme lečo, hlívu ústřičnou a žampiony. Doplníme prolisovaným česnekem, pokrájenou feferonkou, chilli kořením a trochou tabasko. Podlijeme vodou a dusíme. Když se voda vypaří, poprášíme hladkou moukou, aby směs zhoustla. Podáváme s česnekovými bramborami a zeleninovou oblohou.

Podobné recepty:

Katův šleh ze sojových kostek, Topinky mňam, Topinky Mňam