Hřibový guláš
18.5.2012

2 cibule, 5 PL oleje, 500 g čerstvých hub, 2 zelené papriky, 1 feferonka, pepř, kmín, mletá červená paprika, 500 g brambor, sůl, 2 lžíce gulášové polévky ze sáčku, voda
Jak na to:Cibuli zpěníme na oleji, přidáme pokrájené houby, na nudličky nakrájenou zelenou papriku, feferonku, mletou červenou papriku, pepř, kmín a sůl. Vše osmahneme, podlijeme vodou, přidáme na kostky nakrájené brambory a dusíme do měkka. Když jsou houby udušené, v 1 dcl studené vody rozmícháme gulášovou polévkou, nalijeme do guláše a trochu povaříme. Podáváme s chlebem.
Podobné recepty:Zelný guláš, Guláš s lečem, Cuketový guláš se zeleninou, Kotlíkový guláš, Hlívový maďarský guláš