Gondole Veneziane

Potřebujeme:

menší čínské zelí, 300 g ementálu, 300 g taveného sýra, 100 g bazalky, 300 g syrové šunky, 100 g zelených oliv, 250 g tuňáka v oleji, 200 ml smetany, 2 stroužky česneku, olivový olej, bílý pepř, sůl

Jak na to:

Pokrájený česnek orestujeme na oleji, přidáme tavený sýr, smetanu a polovinu nakrájených oliv. Osolíme, opepříme a necháme převařit. Ze čtyř listů zelí vytvoříme formu loďky, kterou vysteleme šunkou a na hranolky nakrájeným ementálem. Přidáme lžíci připravené omáčky, pár celých oliv a zapékáme 7 min. při 175 C. Do zbývající omáčky přisypeme těstoviny a prohřejeme. Hotové gondoly dozdobíme nudličky zelí, tuňákem a bazalkou. Servírujeme spolu s těstovinami.