Trikolóra

Potřebujeme:

350 g vepřové kýty, 350 g hovězí roštěnky, 350 g kuřecích prsíček, 2 cibule, 1 zelená paprika, 1 červená paprika, 100 g žampionů, 100 g pórku, 1 PL grilovacího koření, sůl, pepř, zázvor, kari koření, 1 PL sójové omáčky, 1 PL jemný kukuřičný škrob, olej, bazalka, mozarella a rajče na ozdobení

Jak na to:

Vepřové maso nakrájíme na proužky, posype grilovacím kořením, přidáme 1 nakrájenou cibuli a papriky nakrájené na proužky. Osolíme, pokapeme olejem, přimícháme škrob a odložíme. Roštěnku a cibuli nakrájíme na proužky, žampiony na plátky, osolíme, přidáme trošku zázvoru, pepř, sójovou omáčku, olej a promícháme. Kuřecí maso nakrájíme na proužky, promícháme s pokrájeným pórkem, osolíme, posypeme kari, pokapeme olejem a promícháme. Každou směs zvlášť osmahneme a udusíme do měkka. Před podáváním naaranžujeme trikolor do oválné mísy a ozdobíme zelenou bazalkou, bílou mozarellou a červenou rajčetem jako barvy italské vlajky. Podáváme s různými přílohami.