Zázvorový kebaby
4 ks kuřecích prsou, 200 g kuřecích jater
Marináda: 3 lžíce oleje, 1 cibule, citrónová šťáva, 2 lžíce sójové omáčky, sůl, 1 PL směsi čerstvých bylinek (bazalka, petrželku celerovou nať, kousek čerstvého zázvoru)
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky. Připravíme marinádu z oleje, citrónové šťávy, nadrobno nakrájené cibule, bylinek, sójové omáčky a na jemno nastrouhaného čerstvého zázvoru. Kuřecí prsa a játra potřeme marinádou a necháme na chladném místě 4 - 6 hodin. Na špejle střídavě napichujeme kuřecí prsa a pokrájenou játra. Dáme péct do rozehřáté trouby nebo grilujeme a poléváme marinádou. Podáváme je s čerstvou nebo opečenou bagetou, obložené rajčaty, salátem, olivami ...
Podobné recepty:Čokoládově zázvorový nápoj, Zázvorový čaj pro zimní večery, Zázvorový čaj, Zázvorový Joe, Zázvorový čaj -