Tefteli s okurkovou omáčkou
18.6.2012

300 g mletého vepřového a hovězího masa (mix), 2 cibule, 2 - 3 staré pečiva, 2 dcl mléka, sůl, pepř, 50 g hladké mouky, 20 g másla, 100 g kyselých okurek, 1 33% smetana, čerstvý kopr, špejle
Jak na to:Nakrájené housky pokapeme mlékem a zapracujeme do masa, ochuceného pepřem a solí. Ze směsi tvarujeme kuličky, které napichujeme na špejle a dáme péct do trouby. Z másla, mouky, smetany připravíme bešamel, který ochutíme nakrájenými okurkami a koprem.
Podobné recepty:Mečoun s okurkovou zálivkou, Marinovaný losos s koprovou omáčkou a okurkovou vystýlkou, Bílá omáčka, Pečené brambory s okurkovým nádivkou, Jogurtový zeleninový salát