Policejní prsa
19.6.2012
4 kuřecí prsa, 200 g hroznů, 1 cibule, 1 smetana na šlehání, mletý bílý pepř, sušená kořenová zelenina, 5 PL hladké mouky, 2 PL másla, olej a sůl
Jak na to:Odblaněné Maso nakrájíme na menší medailonky, nasolíme, opepříme, posypeme sušenou kořenovou zeleninou, lehce obalíme v mouce a na oleji opečeme z obou stran do zlatová. Na másle orestujeme nakrájeného cibuli, přidáme rozpůlené bobulky hroznů a spolu Dále dusíme. Na závěr přidáme Smetanu a omáčku dochutíme sušenou kořenovou zeleninou. Policejní prsa dáme do hroznové omáčky a můžeme servírovat.
Podobné recepty:Kuřecí prsa s bylinkami, Krůtí prsa plněné borůvkami, Grilované kuřecí prsa, Kuřecí prsa s broskví, Mariánové kuřecí prsa