Guláš speciál

16.7.2012
Potřebujeme:

700 g stehna ze zvěřiny (srnec, divočák, daněk), 300 g velké bobové fazolí, 400 g cibule, 5 PL masti, bobkový list, 1 KL kmínu, pepř, 1 malá láhev leča, 3 KL mleté ​​červené papriky, česnek , gulášové koření, pepř, sůl, majoránka, zázvor, chilli papričky, kořenová zelenina, brambor

Jak na to:

Na sádle usmažíme cibuli, přidáme k ní na kostky nakrájené maso a orestujeme jej. Přidáme kořenovou zeleninu, promícháme, dochutíme chilli papričkou, mletým pepřem, kmínem, kořením na zvěřinu, osolíme a promícháme. Potom přidáme předvařené fazole, podlijeme vodou a vaříme asi 1 hod.. Před dovařením ještě dochutíme česnekem, nakrájenou paprikou s rajčaty, zahustíme na jemno nastrouhaným bramborám a necháme ještě 10 min. přejít varem.

Podobné recepty:

Gulášek speciál, Zelný guláš, Guláš s lečem, Cuketový guláš se zeleninou, Větrníky