Jablečně-kuřecí ledový salát
13.7.2012
250 g ledového salátu, 200 g červených jablek, 300 g kuřecích prsou, sušená kořenová zelenina, worchesterová omáčka
Dressing: 1 bílý jogurt, 1 lžíce oleje, 1 PL francouzské hořčice, sůl, bylinky dle chuti, ocet balsamico, a Estragonový ocet
Ledový salát a jablka nakrájíme na tenké nudličky - také očištěné kuřecí prsa. Maso pak zprudka orestujeme na oleji a dochutíme sušenou kořenovou zeleninou, worchesterovou omáčkou a solí. Po vychladnutí kuřecí prsa smícháme v salátové míse s jablky a ledovým salátem. Vše zalijeme jogurtovým dresinkem a podáváme studené.
Podobné recepty:Kuřecí stehna s limetovou - medovou omáčkou, Simúšikov salát, Salát s kuřecím masem, Kuřecí salát vila vila, Salát s cottage cheese