Mexická zmrzlina

2 manga, 3 kiwi, 2 PL rozinek. 200 g kukuřičných lupínků, 500 ml zakysané smetany, 3 bal.vanilkového cukru, 2 lžíce kakaa, šlehačka, mandlové lupínky
Jak na to:Polovinu zakysané smetany smícháme s vanilkovým cukrem. Částí této směsi potřeme mísu vhodnou na zmrazování. Do mísy vsypeme lupínky, aby se přilepily na stěny, a začneme ukládat vrstvu ovoce. Do zbývající smetany vmícháme kakao, část nalijeme na ovoce a posypeme dalšími kukuřičnými lupínky. Takto pokračujeme dokud se suroviny neminou. Na povrch vylijeme smetanu. Vytvořenou směs ovoce uložíme do mrazáku na 2 hod. Zmrzlinu podáváme ozdobenou šlehačkou a mandlovými lupínky.
Podobné recepty:Mexické těstoviny, Zmrzlina smetanovo ovocná, Kačer koktejl, Smažená zmrzlina na jahodovém kapučíne, Jahodová zmrzlina s mascarpone