Kuřecí soté na arašídovém másle
20.6.2012

400 g kuřecích prsou, 100 g kukuřice, 150 g arašídového másla, 100 g žampionů, 2 banány, 1 kostka bujónu, pepř, mletá paprika (sladká + pálivá), olivový olej a sůl
Jak na to:Kuřecí prsa nakrájíme na tenké proužky, osolíme, opepříme a přidáme mletou papriku. Zalijeme olivovým olejem a necháme v chladničce Pacova aspoň 2 hod. Po odležení maso zprudka orestujeme, přidáme arašídové máslo, bujón, kukuřici a žampiony. Před koncem úpravy přidáme na kolečka nakrájené banány, necháme prohřát v omáčce a můžeme servírovat. Toto chuťově výrazné soté výborně doplní neochucená rýže.
Podobné recepty:Kuřecí soté se sýrem s modrou plísní, Kuřecí soté se sýrem s modrou plísní, Kuřecí soté s kukuřicí, Kuřecí soté na curry, Kopaničářské králičí soté