Rybí chlebíčky
16.7.2012

6 filetů ze štiky, candáta nebo pstruha, 6 plátků toastového chleba, 6 plátků taveného sýra,, 6 krabech tyčinek, 1 citron, čerstvý zázvor, 1/2 KL sardelové pasty, mletý bílý pepř, petrželka, olej a sůl
Jak na to:Rybí filety osolíme, opepříme a z obou stran orestujeme na oleji. Čerstvý zázvor nastrouháme a vymačkáme z něj šťávu, kterou pokapeme filety. Na plátky opečeného toastového chleba rozložíme opečené rybí maso, překrojené krabí tyčinky, které potřeme sardelovou pastou a vše přikryjeme plátky sýra. Pokapeme výpekem z masa a zapékáme při 180 ° C asi 10 min. Dozdobíme plátkem citronu a petrželkou.
Podobné recepty:Pita chlebíčky s cottage sýrem, Jednoduchá česneková pomazánka na chlebíčky, Rybí pomazánka, Pikantní rybí pomazánka, Rybí pomazánka