Cottage pie
4.6.2012

mleté hovězí maso, 2 konzervy oloupaných rajčat, 1 balíček mražené kukuřice, 1 plechovka konzervovaných hub, cibule, pepř, grilovací koření, sůl, brambory, máslo a mléko na bramborovou kaši
Jak na to:Na cibuli orestujeme maso, přidáme rajčata, kukuřici a houby. Opepříme a necháme chvíli povařit. Mezitím si uděláme hustší bramborovou kaši. Polovinu z ní přendáme do Jánské mísy a přidáme maso, zbavené šťávy. Ochutíme a přikryjeme druhou polovinou bramborové kaše. Zapékáme při 180 ° C, dokud se na povrchu nevytvoří zlatavá kůrka. Podáváme se zeleninovou oblohou.
Podobné recepty:Italské těstoviny s cottage sýrem, Salát s cottage cheese, Lehký tuňákový cottage salát, Cottage pomazánka s vajíčky, Lehká pomazánka z cottage