Jogurt a la Siciliana
8.6.2012

400 g krůtího masa, 400 g bílého jogurtu, 200 g tatarské omáčky, 2 kiwi, 3 velké brambory, 1 cibule, špetka soli, bílý pepř, petrželka a olivový olej
Jak na to:Krůtí prsa orestujeme na olivovém oleji a vložíme do zapékací nádoby. Jogurt promícháme s bílým pepřem, tatarskou omáčkou, nadrobno nakrájeným kiwi a vzniklou omáčkou přelijeme maso. Necháme zapékat při 200 ° C cca 10 min. Ve slupce uvařené brambory oloupeme, nakrájíme, smícháme s cibulí, osolíme, opepříme a připravíme jako přílohu. Podáváme k zapečení masu, dozdobené petrželkou.
Podobné recepty:Pomazánka á la losos, Míchaný pohár Ohla la la, Domácí jogurt, Řízky v jogurtu, Artyčoky po sicilsku (carfioci alla siciliana)