Steak z Daniela s brusinkovou omáčkou

2500 g hřbetu z daniela, 500 g mražených hříbku, 5 hrušek (rozkrojených na polovinu), 300 g brusinek, steakové koření, zvěřinové koření, smetana na vaření, petrželová nať, 500 ml mléka, olej a sůl
Jak na to:Hřbet z daniela opracujeme, zbavíme blan a nakrájíme na cca 2 cm tlusté steaky. Naložíme je do oleje / nové koření, bobkový list, steakové a zvěřinové koření / na 24 hodin. Opečeme na oleji. Hříbky namočíme do mléka a orestujeme na másle s natí. Osolíme, opepříme přidáme smetanu a jemně provaříme. Ozdobíme plněnou hruškou s brusinkami.
Podobné recepty:Lososový steak s cuketou a citrónovou omáčkou, Metropolitan hovězí steak, Steak s hořčičnou omáčkou, Steak z lososa na bylinkovém másle, Steak se sýrem