Hovězí guláš s fazolemi

1.7.2012
Potřebujeme:

250 g hovězího masa, 200 g sterilované fazolí, 75 g hrubé mouky, 3 brambory, 2 stroužky česneku, 1 vejce, 1 cibule, 1 KL rajského protlaku, 1 KL sušené kořenové zeleniny, pepř, mletá červená paprika, majoránka, olej a sůl

Jak na to:

Maso nakrájíme na kostky, osmažíme na oleji, osolíme a opepříme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, fazole, posypeme mletou červenou paprikou, přidáme rajčatový protlak a promícháme. Podlijeme vodou a přikryté dusíme 40 minut. Přidáme nakrájené brambory, dolijeme vodou a vaříme doměkka. Z vejce, mouky, sušené kořenové zeleniny a trochy vody připravíme těsto na halušky, které zavařujeme do vroucího guláše. Dochutíme majoránkou.

Podobné recepty:

Znojemský hovězí guláš, Hovězí guláš netradiční, Chatový guláš po brezoviansky, Telecí Guláš, Maďarský guláš