Kuřecí prsa ze solné jeskyně

Potřebujeme:

500 g kuřecích prsou, 1 červená cibule, 1 PL sójové omáčky - 200 ml vody, sušená kořenová zelenina, čerstvá petrželová nať
Příloha: 250 g špenátu, 4 rajčata, 1 červená cibule, Umeboshi ocet, bodlákový olej, sušená bazalka

Jak na to:

Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme nakrájené kuřecí prsa, sójovou omáčku, sušenou kořenovou zeleninu a dusíme asi 20 minut. Odstavíme a přidáme nasekanou petrželku. Špenátové lístky omyjeme, osušíme a dáme do mísy. Rajčata nakrájíme na menší kostky a spolu s nadrobno nakrájenou cibulí přidáme k špenátovým lístkem. Dochutíme Umeboshi octem, bodlákový olejem a čerstvou bazalkou.

Podobné recepty:

Kuřecí prsa s bylinkami, Grilované kuřecí prsa, Kuřecí prsa s broskví, Kuřecí prsa s broskvemi, Kuřecí prsa Alfredo