Vincenzo steak

Potřebujeme:

400 g roštěnky, 300 g hub, 200 g sýra s modrou plísní, 300 g brambor, 500 g mražené zeleniny, 300 g smetany, 1 česnek, pepř a olivový olej

Jak na to:

Maso nakrájíme na plátky osolíme, opepříme a osmahneme z obou stran. Hřiby osmahneme spolu s česnekem na olivovém oleji, osolíme a přidáme mraženou zeleninu. Přilijeme smetanu a přidáme ½ sýra s modrou plísní a vaříme. A na 5 minut přidáme maso. Uvaříme brambory. Nakrájíme na talíř a na vrch nastrouháme zbývající sýr. Vše polijeme šťávou s masem. Servírujeme s červeným vínem.

Podobné recepty:

Lososový steak s cuketou a citrónovou omáčkou, Metropolitan hovězí steak, Steak z lososa na bylinkovém másle, Steak se sýrem, Masíčko na gril na poslední chvíli