Italské prsíčka

Potřebujeme:

500 g kuřecích prsou, 100 g pršutu, 50 g parmezánu, 50 g tvrdého sýra, 50 g sýra s modrou plísní, 2 dcl olivového oleje, grilovací koření a sůl

Jak na to:

Připravíme marinádu z olivového oleje. Přimícháme grilovací koření a sůl. Do marinády naložíme na kostky pokrájené kuřecí prsa a necháme odležet 1 den. Po odležení vyndáme maso z marinády a vložíme do jenského skla. Na vrch rovnoměrně rozložíme pršut a posypeme směsí nastrouhaných sýrů. Zakryjeme a pečeme 15 minut. Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Kuřecí prsíčka labužník, Kuřecí prsíčka plňené slaninou a čabajkou, Prsíčka zapečená se smetanou, Kuřecí prsíčka na rozmarýnu, Kuřecí prsíčka se žampiony