Vycentrována pizza

10.8.2012
Potřebujeme:

500 g mouky, 200 ml vody, 10 g soli, 10 g droždí, 15 g sádla, olivový olej, 500 g hříbky, 250 g sýra se zelenou plísní, 250 g tvrdého uzeného sýra a mladá cibulka

Jak na to:

Prohněteme spolu mouku, vodu, sůl, droždí, olej, sádlo. 20 minut necháme kynout. Z těsta vytvoříme kruhy ve velikosti pizzy. Těsto potřeme vodou, ve které byly namočené hříbky, rozložíme sýr, nakrájenou mladou cibulku, osolíme, nakrájíme uzený sýr na plátky, pokapeme znovu šťávou a navrch uložíme hříbky. Troubu vyhřejeme na 180 ° C a pečeme 20 - 30 minut.

Podobné recepty:

Pizza taštičky, Pizza rohlíky, Tygříkova pizza od Medvídka Pú, Pivní pizza, Pizza chléb