Vepřová rolka v sezamové krustě
11.7.2012

vepřová panenka, grilovací koření, sezam, sůl, olej, cibule, vejce, slaninka, žampiony, smetana na vaření, tavený sýr, kukuřičný škrob
Jak na to:Panenku odblaníme, rozřízneme na plát, osolíme a okořeníme grilovacím kořením. Naplníme nádivkou ze slaniny, žampionů a vajec. Stočíme do rolky, potřeme rozšlehaným vajíčkem a obalíme v sezamu. Pečeme v troubě 20 minut při 180 stupních. Do pánve přidáme smetanu, tavený sýr a krátce povaříme. Hotovou omáčku zahustíme škrobem a dochutíme solí. Podáváme s vařeným bramborem.
Podobné recepty:Vepřová panenka v sezamové krustě s dijonské omáčkou a fialovými bramborami, Krůtí rolka na rozmarýnu s pečenými brambůrky - eintopf, Vepřová kýta v žampionové-rajčatové omáčce, Hovězí, vepřová nebo kuřecí rolka, Šunková rolka