Krabí koktejl s vějířky
7.9.2012

krabí tyčinky, konzerva kukuřice, konzerva mandarinek, majonéza, zakysaná smetana, pepř, sůl, kapka olivového oleje
Jak na to:Do kastrolu dáme vodu, trochu citronu, abychom se zbavili rybí chuti a vaříme. Asi dvě minutky, aby se nezačaly krabí prstíky rozpadat. Necháme zcela vychladnout a okapat. Vychladlé kraby pokrájíme na drobné kousky a naházíme do mísy. Přidáme ostatní přísady a zlehka zamícháme. Pro vytvoření vějířky nejlépe poslouží starší chléb. Z krajíce chleba vykrajujeme ostrou formičkou vějířky a ty pak prudce opečeme na olivovém oleji. Salát naložíme, ozdobíme vějířky a podáváme chlazené.
Podobné recepty:Krabí pomazánka, Krabí pomazánka, Krabí salát, Marinované kuřecí prsa s rajčaty, mozarellou a bramborovými vějířky, Krabí tyčinky v těstíčku