Fazolový salát

Potřebujeme:

400 g bílé sterilované fazole, dvě sladkokyselé sterilované okurky, dvě červené cibule, petrželová nať
Nálev: 4 lžíce olivového oleje, dvě lžíce bílého vinného octa, dvě lžíce pikantního kečupu, jeden stroužek česneku, sůl

Jak na to:

Okurky nakrájíme na drobné kostičky, cibuli na kolečka, a vložíme je do mísy, přidáme scezené a okapané sterilované fazole, zalijeme nálevem, promícháme a na chladném místě necháme hodinu odležet. Salát podáváme s sekanou petrželkou.

Nálev: Olej, ocet a kečup rozšleháme, přidáme prolisovaný česnek, sůl a promícháme.

Podobné recepty:

Fazolový salát, Fazolový guláš, Fazolový salát, Fazolový salát, Fazolový salát s tuňákem