Tuňákovo-těstovinová pánev

Potřebujeme:

(4 porce)
20 g těstovin z tvrdé pšenice, 1 šálek posekané cibulky, 1 šálek na kostičky pokrájeného celeru, 1 šálek na drobné kousky pokrájených žampionů, ½ šálku konzervovaných kukuřice, 20 dkg tuňáka nakládaného ve vlastní šťávě (ne oleji) scezeným, ½ šálku netučného mléka, čerstvé bylinky nakrájené na drobno (bazalka, oregano, petrželka), 1 polévková lžíce nastrouhaného parmazánu, 2 středně velká rajčata, zcela odtučněném sprej na vymazání formy

Jak na to:

V mírně osolené vodě uvařte do poloměkka těstoviny. Pánev vystříkejte sprejem na pečení. Přidejte do ní celer, cibulku a chvilku opečte. Přidejte pokrájené žampiony, kukuřici a připravujte dalších pět minut. Přidejte lososa pokrájeného na kousky a těstoviny, promíchejte a zalijte mlékem, do kterého jste zamíchali pokrájené bylinky. Zasypte parmezánem a zapékejte 14-20 minut. Před podáváním ozdobte pokrájenými rajčaty.

Podobné recepty:

Těstovinová večeře, Tuňákovo-kukuřičný salát, Těstovinová bábovka, Pufova topinka, Těstovinová pasta