Lasagne
23.8.2012

lasagne, cibule, olej, mleté maso (např. libové vepřové), loupaná rajčata v konzervě, mražená zelenina (např. hrášek), hladká mouka, mléko, koření - kari, pepř, sušený česnek, sladká červená paprika a strouhaný sýr (nejlépe parmezán)
Jak na to:K dozlatova opražené cibulce na oleji přidáme mleté maso, okořeníme a podlijeme troškou vody. Když je maso hotové přidáme zeleninu a rozmixované rajčata. Z oleje, mouky a mléka připravíme bešamel. Na dno skleněné mísy poklademe lasagne rovnou z krabice bez předchozího vaření, zalijeme masozeleninové směsí a bešamelem a dáme upéct. Vrstvy přidáváme podle velikosti mísy.
Podobné recepty:Kuřecí prsa zapékané s lasagnemy, Rychlé špenátové lasagne, Ovocné lasagne s jogurtem, Cuketové lasagne, Lasagne Frankie