Plněné zapečené klobásy
3.9.2012
250 g sterilovaných žampionů, 1 malou cibuli, 4 rajčata, trochu másla, 1 vejce, 1 lžička kari koření, 1/8 l šlehačky, 100 g strouhaného ementálu, sůl, pepř, 400 g klobásy
Jak na to:Žampiony nechte okapat, cibuli oloupejte a na jemno nastrouhejte. Rajčata nakrájejte na plátky, pekáč vymažeme máslem. Vejce rozmíchejte s kari kořením, šlehačkou a ½ sýra. Smíchejte s cibulí, osolte, opepřete a vmíchejte žampiony. Klobásy podélně rozřízněte, vložte do pekáče a naplňte. Obložte plátky rajčat, posypte sýrem a dejte zapéct.
Podobné recepty:Zapečené brambory s kysaným zelím, Klobásy zapečené v zelí, Listové šátečky plněné prejtem nebo zelím s uzeným, Lák na domácí uzené klobásy, Špenátové karbanátky