Tvarohové "špagety"

Potřebujeme:

¼ kg tvarohu, 4 lžíce jogurtu, 1 vanilkový cukr, kůra z ½ citrónu, 4 lžíce cukru, 400 g třešní, 1, 5 PL maizeny, 1 dl červeného vína, 4 hřebíčky, mandle pokrájené na tenké plátky, čokoláda na vaření, lístky máty

Jak na to:

Třešně odpeckujte a s 2 PL cukru a hřebíčkem uvařte na kompot. Třešně vyberte, do šťávy přidejte víno, maizenu a chvíli povařte. Do připraveného pudinku vložte třešně.
Do jiné misky smíchejte tvaroh, jogurt, vanilkový cukr, cukr a citronovou kůru. Masu protlačte přes bramborový lis připravte na talíře spolu se zahřátým třešněmi.
Před podáváním ozdobte hoblinkami čokolády a lístky máty.

Podobné recepty:

Špagety s italskou drobenkou, Špagety, Špagety s mletým masem, Špagety Hollywoodské hvězdy, Špagety na sladko - Krkonošská specialita