Ryba plněná cibulí, slaninou a višněmi

bílé ryby, nemusí být velké (karas, jelec, a pod.), cibule, slanina, koření, višně
Jak na to:Ryby očistěte, povrch mírně nařízněte, ne na hustě, posolte, opepřete (pepř, trochu papriky, koření na ryby). Pak dovnitř ryby naložte na tenko nakrájenou slaninu, višně a cibuli, i vnitřek trošku osolte a opepřete. Ryby naložte na hrubší alobal (alobal na pečení) podlijte trochou oleje, nalévejte na vrch ryb. Rovněž jejich zakryjte alobalem a vložte do trouby na 150 ° C na 30-35 min.
TIP: chutnější jsou však pečené na venkovním grilu s přírodním uhlím pod gril.
Ryba na kari koření, Zapékaná ryba s nivou, Zapékaná ryba s nivou, Dvoubarevná bublanina s ořechy a višněmi, Rybí perkelt