Rybí polévka z cejna
6.9.2012

300 g cejna, 1 cibule, 1 zelená paprika, 1 červená paprika, 1 l rybího vývaru, bobkový list, olivový olej, 2 kousky bílého chleba, 3 rajčata, petrželová nať, mletá červená paprika, mletý pepř, sůl
Jak na to:Omytou a očištěnou rybu nakrájejte na podkovičky. Nakrájenou cibuli a papriky poduste na olivovém oleji, přidejte mletou červenou papriku, bobkový list, sůl a rybí podkovičky, zalijte rybím vývarem a uvařte na mírném ohni bez míchání. Ke konci vaření přidejte nakrájená rajčata zbavená slupek a chléb bez kůrky. Po dovaření rybí maso opatrně vyjměte, zbavte kostí a vraťte zpět do polévky. Na závěr dochuťte mletým pepřem a petrželkou.
Podobné recepty:Rybí polévka z cejna, Rybí polévka z cejna, Cejn dušený v cibuli, Kyselá garnátová polévka, Rychlá rybí polévka