Lasagne

Potřebujeme:

balík lasagnového cesta, ¼ kg míchaného mletého masa, 4 lžíce nastrouhaného parmazánu, 200 g sýra mozarella, 1 konzerva oloupaných rajčat, ¼ l bešamelové omáčky, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 4 PL olivového oleje, 3 PL mouky, 1 lžička nasekané bazalky , 1 lžičku nasekaného oregana, trochu vegety, pepř, sůl

Jak na to:

Těsto vyválejte na tenko, nakrájejte na velké čtverce, nechte schnout asi 30 min. Potom ho vařte ve slané vodě 5 min. Olej rozpalte na pánvi, přidejte mleté ​​maso, nadrobno nakrájenou cibuli, česnek rozetřený se solí a osmahneme. Zaprášíme moukou, přidejte rajčata, osolte a ochuťte pepřem, vegetou a nasekanými bylinkami. Do nákypové formy po vrstvách ukládejte čtverce těsta, masovou směs a bešamelovou omáčku, přikryjte sýrem a zapečte.

Podobné recepty:

Kuřecí prsa zapékané s lasagnemy, Rychlé špenátové lasagne, Ovocné lasagne s jogurtem, Cuketové lasagne, Lasagne Frankie