Kuře s gratinovanou mozzarellou

1 menší cibule pokrájená na kolečka, 4 polévkové lžíce oleje, 400 g kuřecích prsíček, 1 vejce, 30 g strouhaného parmezánu, 2 koule mozzarelly, 2 hlavičky česneku, 1 cibule, 4 rajčata, kečup, provensálské koření, cukr, sůl, pepř
Jak na to:Kuřecí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky, osolíme a namočíme do rozšlehaného vejce smíchaného s nastrouhaným parmezánem. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a maso opečeme. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme rajčata nakrájená na malé kousky, zalijeme kečupem a necháme dusit. Osolíme a nakonec přidáme koření, pepř a špetku cukru. Směs dáme do ohnivzdorné mísy, navrch rozložíme kuřecí maso a poklademe plátky cukety a mozzarelly. Zapékáme asi 30 minut. Podáváme s rozpůlenými pečenými paličkami česneku a bílým pečivem.
Podobné recepty:Slepé kuře, Kuře na pivě, Kuřecí sekaná s mozzarellou, Nadívané kuře zalité pivem, Zlaté kuře