Hovězí na kari koření

Potřebujeme:

30 dkg zadního hovězího, 2 malé brambory, ½ l vývaru, 2 lžičky solamylu, 2 PL oleje, 1 cibule, 1 - 2 papriky, 2 lžičky kari koření, 1 rajče, sůl

Jak na to:

Brambory očistěte, pokrájejte na tenčí kolečka a vařte asi 5 min. Nechte je dobře okapat a dejte stranou. Cibuli očistěte, nakrájejte nadrobno a osmahneme na oleji. Přidejte papriku nakrájenou na kostičky a za stálého míchání osmahneme až je paprika skoro hotová. Přeložte do misky. Na pánev přidejte olej, přidejte maso nakrájené na tenké nudličky a kari koření. V misce smíchejte vývar, solamyl a sůl a omáčku nalijte do pánve, dobře zamíchejte a vařte dokud maso nebude měkké. Přidejte směs cibule a papriky, uvařené papriky a rajčata nakrájená na kostičky a ještě chvíli povařte. Podávejte s rýží.

Podobné recepty:

Tštoviny s omáčkou z hovězí konzervy, Yellow kari omáčka, Hovězí vývar se sýrem a žloutky, Ryba na kari koření, Květák v kari omáčce